Retur/ Öppet köp Vi erbjuder 30 dagars öppet köp för oanvända varor från den dag du mottagit varan/varorna. Varan skall returneras oanvänd och i oskadat skick. Återbetalning av returnerat paket sker inom 14 dagar.

Tänk på att

Byte Du äger rätt att byta beställd vara inom 30 dagar efter att varan mottagits. Varan skall återlämnas oanvänd och i oskadat skick.

Tänk på att

Reklamation Vid en reklamation kontaktar ni info@nonsmoking.se så snart ni upptäcker felet. I första hand undersöker vi om det är möjligt att reparera eller avhjälpa felet på varan. Om det inte är möjligt ersätts reklamationen med en ny vara. Skulle det inte gå att ersätta varan eller avhjälpa felet får ni pengarna tillbaka. Har ni möjlighet att skicka med foton på skadan/felet i mailen så snabbar det på processen. När vi fått varan och reklamationen har blivit godkänd meddelar vi dig detta och skickar vi dig en ny vara och ersättning för frakten eller återbetalar vi dig inom 14 dagar det ni betalat för varan. Hanteringen av reklamationer tillämpas enligt Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se

Tänk på att

Returadress & postadress: Stiftelsen A Non Smoking Generation, 
Box 555 12 Stockholm

Mailadress: info@nonsmoking.se

Telefonnummer: 08- 10 93 00